top of page

Gaverlandstraat 49 Drongen-Baarle

op aanvraag

Aan de oevers van de Leie bevindt zich deze exclusieve villa. Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 4821 m2 en is zuidoost georiënteerd. De woning werd gebouwd in 1997 en is altijd heel goed onderhouden.

Via de grote inrijpoort komt men het perceel opgereden. De oprit biedt plaats voor zeker 4 wagens. Men kan tevens ook verder rijden tot aan de Leie, wat handig is voor het laden en lossen van een boot.

Bij het betreden van de woning komt men in de inkomhal. Verder is er een grote leefruimte met prachtige verzichten op de tuin en de Leie. Daarnaast treft men een leefruimte met tv-hoek, afgewerkt met duurzame houten lambrisering. De keuken van de woning is lichtrijk en het hart van het huis. Deze geniet van alle comfort zoals Amerikaanse frigo en diepvries, microgolf, oven, ingebouwd stofzuigsysteem, vaatwasmachine,.... Verder is er vlak aan de keuken een mooi zonneterras met ingebouwd zonnescherm.

Op het gelijkvloers is er nog een berging, badkamer met douche en lavabo, toilet en garage voor 2 wagens. De woning is bijna volledig onderkelderd, wat plaats biedt voor 2 extra wagens of werkruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met dressing en badkamer. Er zijn 2 badkamers, 1 met douche en 1 met bad alsook douche. Verder is er nog een wasruimte dat ook kan gebruikt worden als sportruimte.

Tot slot is er nog een ruime zolder die men verder kan inrichten. Aan de waterkant is er een houten "zonnehuisje" waar men watersportmateriaal kan opbergen, of waar men gezellig kan vertoeven.

P-score: A
G-score: A
EPC: C

Voor meer info of bezoek, contacteer Amory Vastgoed
bottom of page